media summer school schot in de roos

10-08-2018

In de zomermaanden een mediatraining volgen? Ja, dat kan. Tegen bovendien heel aantrekkelijke tarieven. Al zes jaar organiseren regisseur Frans Sman van Broadcast Events en journalist Job Boot elke zomer mediatrainingen in een echte televisie studio in Hilversum. En die formule is een schot in de roos gebleken. De trainingen voorzien in een behoefte omdat ze laagdrempelig zijn, niet duur en heel effectief. Bovendien zorgen de trainers voor een ontspannen sfeer.

Vast bedrag

Gedurende de maanden juli, augustus en ook september is het relatief rustig in tv-land. De studio, die veel gebruikt worden voor webinars en andere opnamen, biedt dan juist de mogelijkheid om trainingen te verzorgen. Een hele dag voor maar € 1.750,--, exclusief 21% btw. Je kunt voor dit bedrag deelnemen aan de training met maximaal vier deelnemers.

Lovende reacties

De reacties zijn over het algemeen heel  positief. 'Je ziet de deelnemers bij het begin soms aarzelend op de camera en de journalist reageren als die hen vragen stelt. Maar in de loop van de training krijgt men zelfvertrouwen en leert men de kneepjes van het communicatievak. Aan het einde van de training zijn de mensen enthousiast. Sommigen komen elk jaar terug en zien het als een uitgelezen kans om interview vaardigheden op te frissen en waar nodig aan te scherpen', zegt regisseur en co-trainer Frans Sman.

Nieuwsarchief
Logo Linked in Logo Facebook Logo twitter
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl