Verkiezing onderneming van het jaar in Zeist

21-05-2018

Voor het vijfde jaar werd op 14 mei jongstleden het Business Event gemeente Zeist georganiseerd. Plaats van handeling: de 250 jaar oude kerkzaal van de Evangelische Broedergemeente vlakbij het bekende Slot van Zeist. Een evenement waarop in drie categorieën werd gestreden om de hoogste eer: onderneming van het jaar 2018, beste winkel van 2018 en de RABO Innovatie Award. Een zwoele lenteavond met zo'n 3-honderd aanwezigen. Onder hen veel supporters van de negen genomineerden.

Inspiratie

Voorafgaand aan het Business Event hield schrijver Joseph Oubelkas een indrukwekkend en inspirerend verhaal over zijn onterecht verblijf in een gevangenis in Marokko. Hoe hij ondanks alle ontberingen troost en energie putte uit de '400 Brieven van mijn moeder', de titel van zijn bestseller uit 2012.

Prijswinnaar

De titel Onderneming van het Jaar 2018 ging naar Enigma Consulting, een Zeister bedrijf dat actief is op het gebied van betalingssystemen. Volgens directeur Paul Jans een kroon op het werk van de medewerkers. 'En dat juist nu we 20 jaar bestaan'.

Beste winkel

De titel Beste Winkel van Zeist ging naar Margriet Bloembinders. Eigenaren Jan Heijmink en Jelle Klinkhamer waren hiervoor genomineerd, samen met de familie Keloglan van Corum, een supermarkt met Turkse levensmiddelen en Alberto Aksu, die op de Slotlaan een zaak bestiert met bruidskleding.

In de categorie Rabo Innovatie Award werd als winnaar uitgeroepen Bernax Race Simulators, een bedrijf in Zeist dat succesvol met het ontwikkelen en bouwen van simulatoren voor Formule-1 voor hen die achter de eigen computer de inspanningen van Max Verstappen willen evenaren.

Het geslaagde Business Event werd gepresenteerd door journalist en Zeistenaar Job Boot.

Nieuwsarchief
Logo Linked in Logo Facebook Logo twitter
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl