1 2 3
Dynamiek van de tv-studio

Dynamiek van de tv-studio

De dynamiek van een televisiestudio is niet te evenaren. Een mediatraining in een levensechte omgeving. Uitdagend en buitengewoon leerzaam. Samen met Broadcast Events & Studio's in Hilversum organiseren wij al vele jaren trainingen, die praktisch zijn en naadloos aansluiten bij de wereld van de deelnemers. Oefenen met interviews in een perfect geoutilleerde tv-studio waarin de training èn de deelnemers volledig tot hun recht komen.Trainen met resultaat. Succes gegarandeerd. Dat kunnen wij in alle bescheidenheid gerust zeggen. Het blijkt ook uit de reacties na afloop.

Gezonde spanning

Spannend, enerverend en bijzonder nuttig, ervaren de deelnemers. Begrijpelijk, want onder de felle  studiolampen met draaiende camera's een interview geven, dat is niet niks. Maar voor mensen die geregeld het woord moeten voeren een rijke ervaring. Iedereen is welkom: communicatie professionals, leden van een management team of iemand die 's avonds naar een nieuwsprogramma of talkshow moet. Even een warming-up bij ons. Bij de training gaat het om een oefensituatie in een realistisch decor. 

Belevenis

Jezelf na afloop van het interview terugzien op monitoren is voor de een geweldige belevenis, voor de ander even wennen. Maar gaandeweg de trainingsdag wint elke deelnemer aan communicatieve kracht. Door te oefenen vergroot je niet alleen je zelfvertrouwen, ook valt het kwartje en ervaar je hoe je beter en effectiever je boodschap voor de camera brengt. Alle deelnemers krijgen een linkje met hun eigen opnamen van die dag. Om in alle rust thuis nog eens te ervaren hoe het is om voor camera en microfoon je zegje te doen.

Voor meer informatie en boekingen: job boot, m 06 53321067 - i job@bootcommunicatie.nl

 

 

 

 

15-10-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl