1 2 3
Nieuwe tv-studio voor mediatrainingen

Nieuwe tv-studio voor mediatrainingen

Mediatrainingen in een gloednieuwe televisiestudio? Het kan, want Broadcast Events is verhuisd naar een andere locatie in mediastad Hilversum. Een schitterende, royale, modern geoutilleerde televisiestudio, waar media- en presentatietrainingen worden gegeven. Ook is dit dé ideale studio voor webinars en andere online-activiteiten. Een debat met een host en drie gasten aan tafel? Geen probleem in deze tv-studio.

MediaSummerSchool

Ook de MediaSummerSchool heeft hier z'n plekje gevonden: media- en presentatietrainingen in de zomermaanden juli, augustus en september. Dit jaar voor de achtste keer. En dat zegt genoeg. Het zijn volwaardige trainingen met veel praktische oefeningen. De reacties zijn unaniem lovend. 

Gereduceerd tarief

De MediaSummerSchool is in trek. Dat is duidelijk. Niet verwonderlijk want de locatie is levensecht en de trainers zijn pure professionals. Bovendien geldt tijdens de zomerperiode een sterk gereduceerd tarief. Dat maakt een mediatraining laagdrempelig. Voor maximaal vier deelnemers wordt een vaste prijs gehanteerd. Maar er kan natuurlijk ook individueel getraind worden. 

Veilig en verantwoord

In de tv-studio wordt uiteraard rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM in verband met de coronacrisis. Ook in de royale ontvangstruimte worden de adviezen van de overheid gevolgd. Veilig en verantwoord trainen. Dat is het motto van de initiatiefnemers Frans Sman (eigenaar van Broadcast Events) en Job Boot, journalist en mediatrainer.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden voor een media- en/of presentatietraining op de pagina MediaSummerSchool van deze site.

 

14-07-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl