1 2 3

Voice-over

'Een stem om te koesteren,
mijn instrument'

'Een stem heb je van nature. Vroeger als klein kind speelde ik al het mannetje van de radio. Dat is later wel uitgekomen. Mijn stem als instrument en handelsmerk. Als presentator van het nieuws, als voice-over. Bij congres of symposium herkenbaar aan mijn stem'.

Een film kan mooi zijn, de stem die het commentaar inspreekt moet daarbij passen. Commentaar bij honderden films ingesproken. Voor televisie, bedrijfsleven en overheid. Op zakelijke toon of juist invoelend. 'Een stem met autoriteit: geloofwaardig en betrouwbaar', zeggen opdrachtgevers.

Nieuwslezer bij dramaserie BUZA (VARA/BNN)

Van 1977 tot 2017 als journalist/programmamaker/nieuwslezer verbonden aan de publieke omroep. Tal van radioprogramma's gemaakt. Constante factor al die jaren: de actualiteit. Duizenden uren nieuws- en actualiteitenprogramma's gepresenteerd, waaronder Met Het Oog Op Morgen. Vanaf 1979 tot 2012 freelance nieuwslezer en presentator actualiteitenprogramma's bij de Wereldomroep. Vanaf 1980 tot april 2017 freelance nieuwslezer/redacteur bij de NOS.

Voice over voor Video

Wat als we allemaal één dag geven. Hoe zou Zeist er dan uitzien? Dan kunnen we samen grote maatschappelijk uitdaging aangaan in ons dorp. Dat is de kracht van het netwerk van Samen voor Zeist.

 

Voice over

Voice-over voor de Juridische Academie. Onderwerp: Live Online Colleges


Voice-over bij Flesst, innovatieve toepassing dakbeheer.

Voice-over innovatiefilm in opdracht van Nefarma, koepelorganisatie farmaceutische bedrijven Nederland.

Presentator actualiteiten Wereldomroep

Nieuwslezer NOS-Journaal

 

Maak je website met Websitemachine.nl