1 2 3

Videoproducties

'Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden'

Videoproducties

Communicatie via beeld vergt creativiteit. Beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden. Een film is indringend en sorteert effect tijdens een congres of symposium of als ondersteuning van een trainingsprogramma. Interviews in beeld met kernachtige uitspraken als opmaat voor een pittige discussie met deskundigen in het forum en een zaal met kritische toehoorders.

Video: interviews met Jonge Zorg Professionals over verwachtingen 2016 voor Nieuwjaarsbijeenkomst Domus Medica, Utrecht, januari 2016

Opdrachtgever: Koninklijke Nederlandse Vereniging ter Bevordering der Tandheelkunde (KNMT)

Voorbeelden:

In opdracht van de Belastingdienst tientallen bedrijfsfilms gemaakt over uiteenlopende onderwerpen, zoals klantvriendelijkheid en klantgerichtheid en internationale fraude rond btw-carrousel.

In opdracht van diverse congres-organisatoren interviews gemaakt en gemonteerd met krachtige uitspraken van markante personen voor vertoning in grote zalen met aansluitend een forumdiscussie.

In opdracht van belangenorganisaties in de zorg korte statements opgenomen van branchevoorzitters voor massa-bijeenkomst in de RAI, Amsterdam. 

 

Lancering regionale talent netwerken met

staatssecretaris Sander Dekker - januari 2015Voice-over voor de Juridische Academie.
Onderwerp: Live On-line CollegesFilmimpressie Landelijke Manifestatie
Huisartsenzorg 2011, RAI Amsterdam, 8-duizend bezoekersPlaatsing eerste liggers Natuurbrug Zandpoort in Zandvoort op 19 augustus 2013.
In het bijzijn van 250 omwonenden en vertegenwoordigers van de partners in dit project.Impressie studiedag Dendron college, Horst - 11 oktober 2013. 

Maak je website met Websitemachine.nl